یکی از کسب و کارهای بسیار موفق در ایران و جهان فعالیت در زمینه ملک و ساختمان است. اما این شغل پرسود هم نیاز به تخصص و مهارت دارد و نمیتوانید صرفا به دلیل داشتن سرمایه در این کار موفق ظاهر شوید. اگر شما ملکی دارید که میخواهید آن را به فروش برسانید باید از شرایط بازار کاملا آگاه باشید و بدانید که عوامل تاثیرگذار بر قیمت فروش ملک شامل چه مواردی است. فروختن ملک یک کار تخصصی است و شما میتوانید با افرادی که در این کار تجربه لازم را دارند مشورت نمایید و اقدام به خریدن و فروختن ملک نمایید.
دوربین مداربسته، نوعی از دوربین ها هستند که برای امر نظارت و کنترل بر فضاها و محیط های داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرند. مخترع این نوع از تجهیزات، یک مهندس آلمانی به نام والتر بروش بود و برای اولین بار در سال 1913 در آمریکا از آنها رونمایی شد. البته تاریخ اولین بهره برداری قابل مشاهده از آن ها، مربوط به سال 1942 است؛ در این سال، ارتش آلمان نازی، برای نظارت بر فرآیند پرتاب موشک های خود، از تجهیزات دوربین های مداربسته استفاده کرد. دوربین مدار بسته از کلمه Closed Circuit Tele Vision به معنای سامانهٔ تلویزیون مدار بسته، برگفته شده است که به صورت مخفف، CCTV هم خوانده می شود. به صورت کلی، این ابزار، برای نظارت بر رفت و آمد، مرور اتفاقات احتمالی، آسیب ها، شناسایی افراد و ضبط وقایع مورد بهره برداری قرار می گیرند.
در واقع تهاتر ملک با ملک، یکی از روش های معاملات ملکی در بازار املاک می باشد. در فرآیند خرید و فروش و مبادلات ملک و مستغلات، پرداخت وجه نقد، همواره اصلی ترین روش انجام آن بوده است. اما می توان گفت تهاتر و جابجایی ملک ها، از سالیان دراز به قدمت تاریخ، سابقه دارد. در حال حاضر نیز این روش به دلایل مختلفی، در حال بهره برداری است. البته قابل ذکر است که شیوه هایی مانند خرید ملک با ارز دیجیتال هم به بازارهای مستغلات وارد شده اند؛ اما هنوز استقبال اولیه و مناسبی از آن ها نشده است. یا روش هایی مانند خرید ملک در ازای واگذاری خودرو و … هم از دهه های گذشته در جریان بوده است.
در حال حاضر، با افزایش جمعیت و میزان آپارتماننشینی، چالشهای بسیاری به وجود آمده که از مهمترین آنها میتوان به مدیریت برج های مسکونی اشاره کرد. یکی از بدیهیترین امور در برجهای مسکونی نیز همین مبحث مدیریت این ساختمانها خواهد بود، به طوریکه جزو دغدغههای مهم جوامع در طی چند سال گذشته بوده است. به طور کلی، منشأ اکثر مشکلات یک ساختمان، بینظمی در اداره امور بوده و برای درک بهتر این موضوع میتوان مجتمعهای مسکونی را به دو بخش اختصاصی و مشترک تقسیمبندی کرد. مدیریت برج مسکونی نیز به نحوه بهرهبرداری از فضاهای اختصاصی، مگر در مواقع خاص، کاری ندارد و بیشترین کارآیی آن برای اداره بخشهای مشترک خواهد بود.
مدیریت املاک به فرآیند نگهداری و نظارت و کنترل املاک و مستغلات گفته می شود. در واقع تمام فعالیت هایی که برای رفع امورات و سالم نگاه داشتن یک یا چند ملک می باشد، مدیریت املاک نام دارد. این عملیات شامل، تعمیرات، بازسازی و نوسازی، پرداخت هزینه ها، امور حسابداری ساختمان، مدیریت حضور مستاجر یا ساکنین در ملک و … میباشد. این مدیریت گاهی برای یک واحد مسکونی و گاهی برای چند ساختمان و مجتمع بزرگ اجرا می شود.وظیفه اصلی این مسئولیت، بر اساس مقدار و مساحت ملک، ممکن است توسط یک شخص یا یک تیم مدیریتی و اجرایی صورت بگیرد. در صورتی که نیاز باشد تا وظایف توسط یک تیم انجام شود، هر کدام از بخش های مختلف توسط یک شخص یا بیشتر اداره می گردد.
بررسی مشکلات شهرک های ویلایی تازه تاسیس شده، از موضوعات محوری مورد بحث در این مقاله است. تقاضای زیاد، برای خرید خانههای ویلایی، یکی از دلایل رشد و توسعه ساخت ویلاهای شهرکی در مناطق حومهای شهرهای کشور شده است. انبوهسازان این نوع ویلاها را در زمینهای بزرگ و وسیع واقع شده در مناطق خارج از شهر میسازند تا هزینه تمام شده آنها کاهش یابد. این نوع شهرکهای ویلایی مورد استقبال سرمایهگذاران و گردشگرانی است که میخواهند زندگی به دور از شلوغی، آلودگی صوتی و آلودگی هوا در شهرهای بزرگ صنعتی را تجربه کنند. این شهرکها، در داخل زمینی وسیع با تعدادی محدودی ویلا در فواصل تعیین شده از هم قرار دارند.