نکات اسباب کشی
نکات مهم در اسباب کشی
برای اسباب کشی راحت باید چه کار کنیم؟ چگونه هنگام اسباب کشی از خرابی وسایل و شکستن و از بین رفتن آن ها جلوگیری کنیم؟ چه نکاتی را هنگام اسباب کشی باید رعایت کنیم؟
همه ما حداقل یک بار اسباب کشی را تجربه کرده ایم و ممکن است این سوالات برای ما در هنگام اسباب کشی پیش آمده باشد، زیرا به طور معمول اسباب کشی کار پیچیده و طاقت فرسایی است و زمان زیادی را برای انجام آن نیاز داریم. همان طور که ذکر شد، اسباب کشی از کارهایی می باشد که همه ما حداقل یک بار آن را در طول زندگی تجربه کرده ایم. افراد ممکن است به علل مختلفی نظیر تغییر شغل، تغییر محله، شهر یا سفر برای زندگی در جاهای مختلف ممکن است نیاز به اسباب کشی داشته باشد.
فهرست عناوین
- نکات مهم در اسباب کشی
- در هنگام اسباب کشی چه نکاتی را در نظر بگیریم ؟
- تهیه لیست کارها
- تهیه لوازم مورد نیاز برای بسته بندی
- نظافت لوازم منزل
- بررسی استحکام جعبه ها
- قرار ندادن لوازم سنگین در جعبه های بزرگ
- دقت در بسته بندی لوازم شکستنی
- لوازم ریز شکستنی
- حمل و نقل وسایل ریز شخصی
- عدم بسته بندی لوازم قیمتی با اثاثیه
- آشپزخانه
- استفاده از طناب
- برچسب لیست بر روی بسته
- فرش ها
- قرار دادن حفاظ برای لوازم چوبی
- چسب زدن کشوها
- خالی کردن کمد
- قراردادن لباس ها در کیسه
- مبلمان و صندلی
- تهیه مواد خوراکی برای روز اسباب کشی
- تهیه میان وعده برای روز اسباب کشی
- لوازم صوتی و تصویری
- چک کردن اسباب و اساسیه
- سپردن کودکان به آشنایان در روز اسباب کشی
- جمع بندی
این کار از جمله کارهای پرهزینه سخت و طاقت فرسا می باشد که خود به تنهایی نیازمند زمان انرژی و هزینه جدا می باشد. همچنین اسباب کشی از جمله مواردی است که می تواند باعث خرابی برخی از وسایل خانه و آسیب به آن ها شود. برای جلوگیری از خسارت ها و عوارضی که ممکن است در هنگام اسباب کشی برای اسباب و اثاثیه منزل اتفاق بیفتد، باید اسباب کشی اصولی و ایمن انجام شود.
برای اسباب کشی اصولی باید به یک سری از نکات در هنگام اسباب کشی توجه کرد که از ایجاد خسارت ها و آسیب های احتمالی برای اسباب و اثاثیه منزل جلوگیری کرد. در این مقاله قصد داریم که به شما نکاتی را ارائه دهیم تا اسباب کشی راحت، اصولی و ایمن داشته باشید.
در هنگام اسباب کشی چه نکاتی را در نظر بگیریم ؟
اسباب کشی عملیاتی سخت و طاقت فرسا می باشد که طی تعویض منزل انجام می شود، اما اگر به دنبال اسباب کشی راحت، ایمن، بی خطر و بدون کمترین ضرر و آسیب و خسارت به لوازم منزل تان هستید، از نکات زیر غافل نشوید. البته در زمان اسباب کشی باید مراقب خسارات ناشی از اسباب کشی به ساختمان هم بود که توسط قوانین ساختمان نشینی تعیین شده و توسط هیئت مدیره ساختمان مدیریت می شود.
تهیه لیست کارها
اولین قدم شما برای اسباب کشی، تهیه لیست کارها می باشد. همه ما می دانیم که برنامه ریزی مناسب، اساس موفقیت در کارها است. اولین قدم برای اسباب کشی برنامه ریزی و تهیه یک لیست از کارهایی است که باید انجام دهید. حتماً در برنامه ریزی تان برای اسباب کشی لوازم مورد نیاز بسته بندی، زمان بندی مناسب لوازم مورد نیاز برای جابجایی، لوازمی که نیاز به بسته بندی ندارند را حتماً در یک کاغذ یادداشت کنید.
تهیه لوازم مورد نیاز برای بسته بندی
چه لوازمی برای بسته بندی نیاز دارید؟ حتماً قبل از شروع بسته بندی لوازم منزل، ابتدا در یک لیست تمام لوازمی که برای بسته بندی نیاز دارید را یادداشت کنید. و سپس لوازمی از قبیل چسب، چسب پهن، کارتون، پارچه، پلاستیک، پلاستیک حبابدار،کاور، منگنه، ماژیک مشکی یا قرمز و … را تهیه کنید و برای بسته بندی اثاثیه منزل آماده کنید.
نظافت لوازم منزل
پیش از بسته بندی لوازم منزل را شسته و پاک کنید این کار شما را از انرژی که قرار است در آینده برای ترتیب و نظافت دوباره خانه به کار ببرید، تا حدود زیادی رهایی می بخشد. پس قبل از انجام بسته بندی، حتما وسایلی که نیاز به پاک کردن و نظافت دارند تمیز کنید. ظروف، لیوان ها، پارچ ها، ظروف کریستالی و … را بشویید و سپس بسته بندی کنید. همچنین لوازم خانه را گردگیری کرده و با کهنه پاک کنید.
بررسی استحکام جعبه ها
هنگام اسباب کشی، استحکام جعبه ها را بررسی کنید تا در هنگام حمل و نقل جعبه خراب یا پاره نشود و کار شما را دو چندان نکند. هنگام قرار دادن لوازم در جعبه حتما میزان تحمل وزنی جعبه ها را بررسی کنید تا در هنگام حمل و نقل برای شما مشکلی پیش نیاید. اموری هستند که در هنگام بارگیری نباید آنها را فراموش کنید؛ چراکه ممکن است باعث ایجاد خسارت های احتمالی برای شما شود. استحکام جعبه و کارتن، اتصالات جعبه، محکم کردن کارتن های مقوایی با استفاده از چسب پهن و… از این قبیل هستند.
قرار ندادن لوازم سنگین در جعبه های بزرگ
درون جعبه های بزرگ را فقط با لوازم سنگین پر نکنید زیرا حمل و نقل آنها برای شما مشکل ایجاد می کند. می توانید در جعبه های بزرگ به طور نصف نصف از لوازم سنگین و سبک پر کنید تا تعادل در جعبه های بزرگ ایجاد شود تا شما را در هنگام حمل و نقل آن ها اذیت نکند.
دقت در بسته بندی لوازم شکستنی
حتماً در بسته بندی لوازم شکستنی نهایت دقت را به کار ببرید. لوازم شکستنی در اسباب کشی بیشترین آسیب را می بینند و تلفات زیادی در هنگام اسباب کشی به بار می آورند. ابتدا وسایلی که قابلیت شکسته شدن را دارند در پلاستیک حبابدار بپیچید و سپس در جعبه های مخصوص خود و یا جعبه های کارتون محکم قرار دهید. هر چقدر نهایت دقت را در بسته بندی لوازم داشته باشید، لوازم را سالم تر جابجا خواهید کرد.
لوازم ریز شکستنی
لوازم و خورده ریزی که قابلیت شکسته شدن را دارند در روزنامه یا پارچه بپیچید و در کارتون های کوچک یا ظروف پلاستیکی در دار قرار دهید.
حمل و نقل وسایل ریز شخصی
وسایل شخصی و ریزی که در کمد، پاتختی و یا کشوی میز آرایش قرار دارند را سعی کنید در بسته های جدا و در وسیله نقلیه شخصی خود حمل کنید. یا اگر ماشین شخصی ندارید حتما در هنگام اسباب کشی در جایی قرار دهید که دسترسی سریعتری به آن داشته باشید. این وسایل معمولا بسیار مورد استفاده قرار گرفته و در هنگام خالی کردن اسباب و اثاثیه شما ابتدا به سراغ آن ها می روید. اگر در میان اسباب و اساس باشد احتمال گم شدن آن ها در این میان بیشتر است.
عدم بسته بندی لوازم قیمتی با اثاثیه
وسایلی که قیمتی هستند مانند ساعت های ارزشمند، زیورآلات قیمتی، طلا یا پول را به هیچ عنوان همراه با اساسیه بسته بندی نکنید، زیرا احتمال گم شدن و یا از دست رفتن آن ها زیاد است. سعی کنید آن ها را در کیف قرار داده و همراه خود حمل کنید تا از امنیت آن ها مطمئن شوید.
آشپزخانه
در اسباب کشی سعی کنید، آخرین جایی که تمام وسایل آن را جمع می کنید، آشپزخانه باشد زیرا تردد در آن بیشتر است. حتی تلاش کنید پس از اسباب کشی نیز اولین جایی که وسایل آن را مرتب می کنید آشپزخانه باشد.
استفاده از طناب
می توانید برای حمل و نقل راحت تر لوازم خود از طناب های ضخیم استفاده کنید این اقدام به شما کمک می کند تا سریع تر و راحت تر اسباب را حمل کرده و مشکل حمل اسباب و اثاثیه برای شما آسان تر شود.
برچسب لیست بر روی بسته
حتماً پس از بسته بندی کارتون ها بر روی هر کارتون برچسبی زده و روی آن تمام محتویات و لوازم بسته را یادداشت کنید. تا در این میان وسیله ای جا گذاشته نشده و از یاد نرود و شما از محتویات تمام کارتون ها اطلاع داشته باشید.
فرش ها
حتماً قبل از اسباب کشی فرش های خود را بشویید و یا آن ها را به قالیشویی بسپارید تا پس از اسباب کشی دیگر دغدغه شستن فرش را نداشته باشید. همچنین به طور معمول فرش ها در هنگام اسباب کشی کثیف می شوند و این مورد نیز ممکن است بعدها هزینه های اضافی برای شما ایجاد کند، زیرا اگر فرش کثیف شود باید آن را دوباره به فرش شویی بفرستید.
می توانید ریشه های فرش را دولا کرده و آنها را داخل فرش در هنگام لوله کردن بفرستید همچنین برای حفظ نظافت بیشتر فرش از پلاستیک یا کاور مخصوص فرش برای کاور کردن فرش هایتان استفاده کنید.
قرار دادن حفاظ برای لوازم چوبی
در هنگام اسباب و اثاثیه کشی، لوازم چوبی خیلی حرکت داده شده و انتقال می یابد و معمولاً گوشه این لوازم مانند کمد، صندلی، میز و … در هنگام اسباب کشی آسیب پذیر بوده و ممکن است در حین انجام این کارها ساییده شده یا خراب شوند. می توانید با استفاده از پلاستیک حبابدار در اطراف و گوشه لوازم چوبی یک حفاظ برای آن ها ایجاد کنید تا هنگام حمل و نقل، کمترین آسیب را ببیند.
چسب زدن کشوها
معمولاً لوازم چوبی کشودار حمل و نقل دشواری دارند، زیرا در هنگام حمل و نقل کشوها باز و بسته می شوند. برای جلوگیری از این مشکل که معمولا برای لوازمی مانند میز آرایش، پاتختی، میزها و کمدهای کشودار ایجاد می شود، می توانید آن ها را با استفاده از چسب پهن به میز کمد یا پاتختی وصل کرده تا در هنگام اسباب کشی باز و بسته نشوند.
خالی کردن کمد
به هیچ عنوان کمد را همراه با لباس و وسایل جابجا نکنید. زیرا جابه جایی آن را هم سخت تر خواهد کرد و حتی ممکن است برخی از وسایل ریخته و یا آسیب ببیند.
قراردادن لباس ها در کیسه
لباس خود را در کیسه های پلاستیکی بزرگ یا کیسه های مخصوص این کار قرار داده و آن ها را با خود حمل کنید. لباس ها نیازی به بسته بندی در کارتون ندارند.
مبلمان و صندلی
در هنگام حمل و نقل مبلمان و صندلی ممکن است روکش یا رنگ مبلمان و صندلی آسیب ببیند. با این حساب، می توانید از مقداری پارچه، روزنامه باطله یا پلاستیک استفاده کنید و یا کاورهای مخصوصی را برای مبلمانتان به کار ببرید تا از این آسیب ها جلوگیری شود.
تهیه مواد خوراکی برای روز اسباب کشی
در روز اسباب کشی معمولاً افراد بسیار مشغول بوده و وقتی برای تهیه مواد خوراکی ندارند. سعی کنید قبل از اسباب کشی مقداری مواد خوراکی را فریز کرده و برای روز اسباب کشی مورد استفاده قرار دهید.
تهیه میان وعده برای روز اسباب کشی
حتماً برای روز اسباب کشی میان وعده نیز در نظر بگیرید و تهیه کنید. زیرا اسباب کشی کاری سخت و طاقت فرسا می باشد و معمولا افراد وقتی برای تهیه کردن میان وعده نیز ندارند. با استفاده از میان وعده های مقوی انرژی از دست رفته خود را باز می یابید.
لوازم صوتی و تصویری
لوازم صوتی و تصویری مانند تلویزیون، لپ تاپ و کامپیوتر را سعی کنید در جعبه های خود و یا جعبه های محکم بسته بندی کنید. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که تا حد امکان آن ها را با وسیله نقلیه شخصی حمل کنید زیرا این وسایل بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و آسیب دیدنشان خسارت های زیادی ایجاد می کند و ممکن است حتی مجبور شوید دوباره وسایل را از بازار تهیه کنید.
چک کردن اسباب و اساسیه
اثاثیه و اسباب خانه را پس از انتقال دادن آن ها به محل جدید به طور کامل ضدعفونی کرده و سپس در محل جدید خود مرتب کنید. تا از عدم انتقال حشرات و تخم حشرات که باعث تکثیر شدن آن ها در منزل جدید می شود جلوگیری کنید.
سپردن کودکان به آشنایان در روز اسباب کشی
اگر شما کودکی دارید آن را به دوستان و آشنایان مطمئن خود بسپارید. کودکان در روز اسباب کشی معمولا اذیت شده و ممکن است برای شما نیز مشکلاتی به وجود آورند. برای اینکه در هنگام اسباب کشی هم کودکتان و هم خودتان اذیت نشوید، بهترین کار این است که آن ها را به یکی از دوستان یا آشنایان خود بسپارید.
جمع بندی
تمام نکاتی که در بالا ذکر کردیم از مواردی بوده که به شما کمک می کند که یک اسباب کشی اصولی، ایمن و راحت داشته باشید. اسباب کشی از اموری می باشد که همه ما حداقل یک بار آن را در زندگی تجربه خواهیم کرد. در وب سایت ملکبا تلاش کردیم تا نکاتی مهمی را در این زمینه ارائه دهیم.
برچسب ها
اپلیکیشن حسابداری املاک اپلیکیشن شارژ ساختمان اپلیکیشن مدیریت ساختمان پلتفرم مدیریت املاک و مستغلات پلتفرم مدیریت ساختمان تهیه لوازم بسته بندی تهیه لیست کارها در اسباب کشی حسابداری ساختمان مدیریت ساکنین ساختمان مدیریت شارژ و بدهی ساکنین ساختمان نرم افزار مدیریت شارژ ساختمان نظافت لوازم هنگام اسباب کشی نکات اسباب کشینویسنده مطلب